FELJAVÍTÁS

Tetkó tuning

Előfordul, hogy a tetoválás nem éppen úgy néz ki, mint ahogyan azt szeretnénk. Ennek több oka is lehet: egy nem megfelelő művész kiválasztása esetén van, hogy nem azt a minőséget kapjuk, amit várunk. Másik ügy, ha a tetoválással nincs gond - csakhogy ahogy telnek az évek, éri a napsugárzás, az évek múltával némely tetoválás hajlamos elveszíteni régi szépségét. A kontúrvonalak gyakran szétterülnek, a színek kifakulnak. Egy újraütéssel azonban ha eredeti állapotába nem is mindig, de lényegesen szebbre fel lehet újítani a régi tetoválásokat. 

A felújítás kategóriájába tartozik az is, amikor a meglévő tetoválást a viselője hiányosnak, üresnek érzi, vagy csak a változatosság kedvéért kicsit kibővítené, így a felújításon kívül más módosításokat is lehet alkalmazni a meglévő mintát, plusz ki lehet bővíteni azt.

A felújítások esetében a tetováló munkája egy fokkal könnyebb, hiszen nem egy teljesen új tetoválást kell elkészítenie, van már egy alap, amire lehet dolgozni. Ezért a felújítások esetében kb. 20-25%-al kevesebb árral lehet számolni, mint amennyibe a tetoválás kerülne, ha teljesen újként kellene elkészíteni.Ide írhatsz...