HÍREK

Szigorodnak a foglalási feltételek

Figyelem! A tetoválás egy csodálatos alkotói munka, ékszer a testnek, ápolás a léleknek. De egyben viszont megélhetési forrás is.A nagyszámú hirtelen lemondások, bejelentés nélküli meg nem jelentések miatt 2020. október 1-től ezért megszigorodnak a foglalási szabályok. Minden foglalás úgy érvényesíthető, ha az elküldött lemondási feltételeket kinyomtatva, aláírva visszakülditek, továbbá még visszajáró vendégeknek is tetoválás előtt minden alkalommal alá kell írniuk a hozzájárulási nyilatkozatot.

Mivel tetoválásoknál nem kis összegekről van szó, ezért szükség van erre. Hirtelen lemondásnál, meg nem jelenésnél a tetováló idejét rabolod, feleslegesen készül elő neked, valamint elveszed a lehetőséget azoktól, akik tényleg szeretnének jönni, de a várólista miatt heteket kell várniuk. Lentebb elolvashatjátok részletesen a lemondási feltételeket.

Megijedni nem kell, előleg vagy súlyos szankció csak nagyértékű foglalásnál, többszörös lemondásnál vagy értesítés nélküli meg nem jelenésnél lesz érvényben. Mivel emberek vagyunk, bármi megtörténhet, ezért kisebb értékű foglalásnál, előre bejelentett lemondásnál nincsen szigorítás.

Elindult az online időpontfoglalás!

Leteszteljük, mennyire válik be ;)


Eddig minden érdeklődőnek egyesével lett kiírva az elérhető időpontok listája, ami időigényes, néha várni kellett rá, és 1-2 nap után már nem is volt aktuális a közben lefoglalt időpontok miatt. Most ezzel az újítással megpróbáljuk ezt a folyamatot megkönnyíteni és meggyorsítani!

Bár teljesen nem automatizált így sem, mert előtte meg kell beszélni a tetoválás részleteit, de a konkrét időpontfoglalás, az elérhető szabad helyek böngészése sokkal könnyebb. 

1. Természetesen így is először mindenképpen egyeztetni kell a tetoválással kapcsolatban. Küldd el a képet, a méretét, hogy hova szeretnéd, illetve néhány kiegészítő információt.

2. Ha kell még néhány részlet, visszakérdezünk, utána kapsz egy behatárolást, hogy a tetoválás nagyjából mennyi időt vesz igénybe (előkészületekkel együtt), illetve pénzben kb. mire számíthatsz

3. Ha megfelel, akkor már szabad az online foglalás, hiszen tisztában vagy az anyagiakkal is, illetve tudod, hogy mekkora intervallumú időpontot kell keresned

4. Add meg a szolgáltatások közül, hogy hány órás tetoválásra keresel időpontot, majd tudsz böngészni az elérhetők közül, így le tudod csekkolni, azok közül melyik jó neked is

5. Ha lefoglalod az időpontot, még egy felülbíráláson át kell mennie. Le lesz ellenőrizve, hogy az az alkalom valóban beleférne-e a napba, illetve semmi sem jön közbe éppen (áramkimaradás, személyes tennivalók, stb)


Remélhetőleg így mindenkinek sokkal könnyebb lesz, hiszen nem kell az elérhető időpontok válaszra várnia, illetve ha 1-2 nap eltelik a hezitálással, a frissült időpontokat is rögtön meg tudod nézni!

Sok sikert hozzá! Ha bármilyen visszajelzésetek, észrevételetek van ezzel a rendszerrel kapcsolatban, bátran írj, számít a véleményed!

Hosszú hónapokig kellett nélkülöznünk az Infinite Ink Tattoo honlapját, ami egészen biztosan megnehezítette az informálódást, az elkészült munkák megtekintését, a sminktetoválás árlista is rejtve maradt egy régi facebook posztban.

© 2021 mabym.ink
Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el